Bezoek onze vernieuwde verlichtingstoonzaal!

Projecten op maat!

Sinds januari 2014 investeerde Carbomat Group in een totaal vernieuwde verlichtingstoonzaal van 1200m² om uw als klant nog beter te kunnen begeleiden. In deze toonzaal worden alle toonaangevende verlichtingsmerken op vlak van design in een huiselijke sfeer tentoongesteld.

Een professioneel team adviseert en begeleidt klanten met creatieve ideeën bij het maken van hun keuze voor zowel residentiële als industriële projecten.

Meer dan 200 projecten gerealiseerd het afgelopen jaar !

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Via uw installateur of architect

Indien u samenwerkt met één van onze professionele klanten werken wij samen vrijblijvend voorstellen & offertes uit.

Eigen plaatsing of u bent op zoek naar een installateur

U neemt graag het werk in eigen handen maar bent op zoek naar professioneel advies ? Neem dan gerust contact met ons op voor een afspraak tijdens de openingsuren. (Alle werkdagen van 8u tot 12u en van 13u tot 17u30)

Bestaande installaties

U bent op zoek naar nieuwe armaturen, lampen,…. om in reeds bestaande ruimtes te verwerken? Ook hier staat een gespecialiseerd team voor u klaar!

Contacteer ons voor een afspraak met één van onze verlichtingsconsulenten!

Bij Carbomat Group dragen wij de goede relatie met onze klanten hoog in het vaandel. Wij streven naar een unieke dienstverlening en tevreden klanten op lange termijn. Onze voorkeur gaat uit naar een win-win relatie voor alle partijen.

CARBOMAT GROUP

Een bedrijf dat doordenkt

Onze afdelingen